Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30
Káta sport || Hírek, újdonságok - Sportok - Sportok
 
Futball | Futsal | Kempo | Kézilabda | Kondícionáló terem | Kosárlabda | Kyokushin Karate

Sportok

Kondícionáló terem

A 40 m2-es kondícionáló terem elsősorban képességfejlesztésre alkalmas. Az általános sportági képességfejlesztéshez minden felszerelés megtalálható és minden izomcsoportra lehet edzeni.

A felszerelések korlátozottan alkalmasak body-building edzésprogramok végrehajtására, mivel elsősorban sportágak speciális képességfejlesztésére jött létre a kondícionáló terem. Egyszerre 5-6 fő tud kényelmesen edzeni, ezért a terem kitűnően alkalmas egyéni és csapatsportágak edzőtáborainak alkalmával például alapozó időszakában tréningekre. A felszerelések a következők: 400 kg tárcsasúly, 480 kg kézisúly, fekvenyomópad olimpiai rúddal, erőkeret olimpiai rúddal, lapsúlyos keresztcsiga, római szék, bordásfal és egyéb kiegészítők, kb 30 féle gyakorlat végezhető el jó minőségben.  A kondícionáló teremhez külön öltöző és zuhanyzó tartozik. 

A KONDÍCIONÁLÓ TEREM FOTÓI MEGTEKINTHETŐK GALÉRIÁNKBAN.


Nyitva tartás:
hétköznaponként: 8-20 óráig
hétvégenként: 10-20 óráig     

Árak:

havi bérlet ára: 4.500 Ft
diák bérlet ára: 3.000 ft
egyszeri használati (napi) díj: 500 Ft 


Elérhetőségeink:
http://www.katasport.hu/kapcsolat.php


HÁZIREND


Kedves vendégeink! A házirendben leírtak betartása azért szükséges, hogy vendégeink elégedettek legyenek szolgáltatással. A bérletvásárláskor szintén felhívjuk vendégeink figyelmét, milyen feltételekkel használhatják bérletüket.
Minden bérlet kedvezményes, ezért névre szól, azt más személy nem használhatja. A névre szóló bérletet csak az az egy vendég használhatja, akinek a neve szerepel a bérleten, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek.
A bérletek vásárlástól számított 1 hónapig érvényes, lejárt bérleteket nem tudunk elfogadni, vagy átírni.
Tiszta váltócipő használata kötelező! A megvásárolt bérlet csak arra a szolgáltatásra érvényes, amire váltották!
A kondicionáló teremben 14 éven aluli gyermek nem tartózkodhat!

1. A termek használata csak az „Egészségügyi és felelősségi nyilatkozat” aláírását követően lehetséges, a teremben 14 éven aluli személy nem tartózkodhat! Váltócipő használata kötelező!
2. Kérjük, hogy használat után a súlyzókat és tárcsákat tegyék vissza a helyükre, lehetőleg minél kevesebb zajjal.
3. Higiéniai okok miatt kérjük, ha félmeztelenül/topban edzenek, feltétlenül használjanak törölközőt.
4. Nagy súlyokkal történő edzés során - az esetleges balesetek elkerülése végett - mindig legyen segítő, aki szükség esetén segít megemelni a súlyt.
5.  A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfelelően lehet használni. A pontos, rendeltetésszerű használat tekintetében kérjék ki a kollégáink tanácsát.
6. A nem rendeltetésszerű használat illetve a berendezések használatához kapcsolódó előírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása, valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkező esetleges balesetért a felelősséget nem vállaljuk.
7. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellőzni. A szomszédban lakás van ezért különösen fontos a kultúrált viselkedés.
8. A terem és az öltözők teljes terültén tilos a dohányzás!
9. Az öltözők bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
10. Tilos a teremből bármilyen felszerelést kivinni!
11. A személy és vagyonvédelem érdekében a teremben zártláncú videó megfigyelő rendszer működik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk, és azt harmadik személynek nem adjuk át.
A bérletek ill. napijegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele a házirend elfogadását jelenti! A bérlet megváltásával egy időben a vendég lemond a személyiségi jogait érintő követelésekről a zártláncú videó rögzítővel kapcsolatban valamint a tárolt adatokról és kifogást ezzel kapcsolatban a későbbiekben sem emelhet.
A házirend előírásainak többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel forduljanak bizalommal a Káta Sport NP Kft. dolgozóihoz!
           

Kellemes időtöltést jó sportolást kívánunk minden kedves vendégünknek!
                                       

Káta Sport Non profit Kft munkatársai


március 2018. április május
HKSZCSPSZoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Kialakult az utánpótlás futsalbajnokságok menetrendje
2015. 01. 09. 11.05
A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette az U11, U13, valamint U15-ös futsal bajnokságok csoportbeosztását, menetrendjét.
Nagykáta SE az elődöntőban
2014. 05. 16. 16.47
PMK Elődöntő
Nagykátai Homokfoci Bajnokság
2013. 04. 29. 13.49
Ime a sorsolás!
[+] Az összes hír megtekintése >>
   
 
katacomp vonnaktrans IMG_3363 tapioregio
 
Bemutatkozás | Sportok | Terembeosztás | Csarnokfoglalás | Galéria | Áraink | Edzőtábor | |
© Copyright 2012 - Káta Sport Non Profit Kft. - Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio