Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30
Káta sport || Hírek, újdonságok - Sportok - Sportok
 
Futball | Futsal | Kempo | Kézilabda | Kondícionáló terem | Kosárlabda | Kyokushin Karate

Sportok

Kondícionáló terem

A 40 m2-es kondícionáló terem elsősorban képességfejlesztésre alkalmas. Az általános sportági képességfejlesztéshez minden felszerelés megtalálható és minden izomcsoportra lehet edzeni.

A felszerelések korlátozottan alkalmasak body-building edzésprogramok végrehajtására, mivel elsősorban sportágak speciális képességfejlesztésére jött létre a kondícionáló terem. Egyszerre 5-6 fő tud kényelmesen edzeni, ezért a terem kitűnően alkalmas egyéni és csapatsportágak edzőtáborainak alkalmával például alapozó időszakában tréningekre. A felszerelések a következők: 400 kg tárcsasúly, 480 kg kézisúly, fekvenyomópad olimpiai rúddal, erőkeret olimpiai rúddal, lapsúlyos keresztcsiga, római szék, bordásfal és egyéb kiegészítők, kb 30 féle gyakorlat végezhető el jó minőségben.  A kondícionáló teremhez külön öltöző és zuhanyzó tartozik. 

A KONDÍCIONÁLÓ TEREM FOTÓI MEGTEKINTHETŐK GALÉRIÁNKBAN.


Nyitva tartás:
hétköznaponként: 8-20 óráig
hétvégenként: 10-20 óráig     

Árak:

havi bérlet ára: 4.500 Ft
diák bérlet ára: 3.000 ft
egyszeri használati (napi) díj: 500 Ft 


Elérhetőségeink:
http://www.katasport.hu/kapcsolat.php


HÁZIREND


Kedves vendégeink! A házirendben leírtak betartása azért szükséges, hogy vendégeink elégedettek legyenek szolgáltatással. A bérletvásárláskor szintén felhívjuk vendégeink figyelmét, milyen feltételekkel használhatják bérletüket.
Minden bérlet kedvezményes, ezért névre szól, azt más személy nem használhatja. A névre szóló bérletet csak az az egy vendég használhatja, akinek a neve szerepel a bérleten, ez alól a családtagok sem számítanak kivételnek.
A bérletek vásárlástól számított 1 hónapig érvényes, lejárt bérleteket nem tudunk elfogadni, vagy átírni.
Tiszta váltócipő használata kötelező! A megvásárolt bérlet csak arra a szolgáltatásra érvényes, amire váltották!
A kondicionáló teremben 14 éven aluli gyermek nem tartózkodhat!

1. A termek használata csak az „Egészségügyi és felelősségi nyilatkozat” aláírását követően lehetséges, a teremben 14 éven aluli személy nem tartózkodhat! Váltócipő használata kötelező!
2. Kérjük, hogy használat után a súlyzókat és tárcsákat tegyék vissza a helyükre, lehetőleg minél kevesebb zajjal.
3. Higiéniai okok miatt kérjük, ha félmeztelenül/topban edzenek, feltétlenül használjanak törölközőt.
4. Nagy súlyokkal történő edzés során - az esetleges balesetek elkerülése végett - mindig legyen segítő, aki szükség esetén segít megemelni a súlyt.
5.  A teremben található eszközöket csak rendeltetésüknek megfelelően lehet használni. A pontos, rendeltetésszerű használat tekintetében kérjék ki a kollégáink tanácsát.
6. A nem rendeltetésszerű használat illetve a berendezések használatához kapcsolódó előírások és munkatársaink által elmondott használati rendszabályok figyelmen kívül hagyása, valamint más - rajtunk kívül álló - ok miatt bekövetkező esetleges balesetért a felelősséget nem vállaljuk.
7. Kérjük a kultúrált viselkedés szabályait betartani, a másokat esetlegesen zavaró körülményeket mellőzni. A szomszédban lakás van ezért különösen fontos a kultúrált viselkedés.
8. A terem és az öltözők teljes terültén tilos a dohányzás!
9. Az öltözők bármely helyiségében elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
10. Tilos a teremből bármilyen felszerelést kivinni!
11. A személy és vagyonvédelem érdekében a teremben zártláncú videó megfigyelő rendszer működik, a felvételeket a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk, és azt harmadik személynek nem adjuk át.
A bérletek ill. napijegyek megvásárlása és szolgáltatásaink igénybevétele a házirend elfogadását jelenti! A bérlet megváltásával egy időben a vendég lemond a személyiségi jogait érintő követelésekről a zártláncú videó rögzítővel kapcsolatban valamint a tárolt adatokról és kifogást ezzel kapcsolatban a későbbiekben sem emelhet.
A házirend előírásainak többszöri és tudatos be nem tartása kizárást von maga után! Bármilyen egyéb észrevétellel forduljanak bizalommal a Káta Sport NP Kft. dolgozóihoz!
           

Kellemes időtöltést jó sportolást kívánunk minden kedves vendégünknek!
                                       

Káta Sport Non profit Kft munkatársai


július 2018. augusztus szeptember
HKSZCSPSZoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kialakult az utánpótlás futsalbajnokságok menetrendje
2015. 01. 09. 11.05
A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette az U11, U13, valamint U15-ös futsal bajnokságok csoportbeosztását, menetrendjét.
Nagykáta SE az elődöntőban
2014. 05. 16. 16.47
PMK Elődöntő
Nagykátai Homokfoci Bajnokság
2013. 04. 29. 13.49
Ime a sorsolás!
[+] Az összes hír megtekintése >>
   
 
katacomp vonnaktrans IMG_3363 tapioregio
 
Bemutatkozás | Sportok | Terembeosztás | Csarnokfoglalás | Galéria | Áraink | Edzőtábor | |
© Copyright 2012 - Káta Sport Non Profit Kft. - Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio