Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30
Káta sport || Hírek, újdonságok - Programok, események - Sport
 
Sport

Sport

Sakk - I. Nagykáta Kupa Országos Gyermek Sakkverseny

A 2009. január 4.-i versenyre 11(!) megyéből  és Budapestről érkezett 102  versenyző. Többek között olyan távoli helyekről is,mint Nyíregyháza,Szarvas,Kazincbarcika, Tata, Veszprém, Nádudvar, Szeged, Debrecen, Balassagyarmat, Kiskunhalas stb.


2009. január 4.-én rendeztük meg az I. Nagykáta Kupa Országos Gyermek Sakkversenyt, melyen 102 gyermek vett részt. Hasonló kezdeményezés, tudomásunk szerint, még nem volt városunkban. Óriási eredményként értékeljük, hogy ezt a három számjegyű létszámot el tudtuk érni.  A versenyre 11(!) megyéből és Budapestről érkeztek versenyzők.Többek között olyan távoli helyekről is,mint Nyíregyháza,Szarvas,Kazincbarcika, Tata, Veszprém, Nádudvar, Szeged, Debrecen, Balassagyarmat, Kiskunhalas stb.
A rendezvény nagy sikert aratott a résztvevő gyermekek valamint kísérőik és edzőik körében is.Minden versenyző gyümölccsel és apró édességekkel teli ajándékcsomagot kapott szponzoraink felajánlásaiból, ezzel is kedveskedve a gyerekeknek érkezésükkor.
A lebonyolítás jó hangulatban,sportszerűen zajlott mindenki megelégedésére. A versenyt megtisztelte jelenlétével Kocsi János Polgármester Úr és Solymosi László a Pest Megyei Sakkszövetség elnöke, akik az eredményhirdetéskor közreműködtek a díjak átadásában is.
A versenyt négy korosztályban rendeztük meg,melyen15 év volt a felső korhatár. Külön díjazásban részesültek a lányok és fiúk.
Minden korcsoport első helyezettje egy hatalmas Nagykáta kupát vehetett át. A dobogós helyezettek gyönyörű érmeket kaptak, valamint igen értékes sakk könyv és sakk-készlet díjazásban részesültek. Az első 6 helyezett egy általunk tervezett oklevelet kapott, valamint a 4-6. helyezettek is sakk könyvet nyertek.
Az értékes díjakért köszönetet szeretnénk mondani a verseny létrejöttét segítő szponzoroknak, melyek: SCA Packaging Hungary,Galéria nyomtatvány,Fodor Tibor(Pécel), Torma Kálmán,  Renna Klímatechnika Kft. (Tóalmás),Kenguru Bt.,Reménysurár Bt.,ING Biztositó,Dóri és Norbi zöldséges, Chess-Press Sakk-központ (Szeged), Napsugár Szépségszalon, Káta-Elektro Kft., Szécsényi Tamás,
Továbbá köszönjük az Nagykátai Önkormányzatnak és Kocsi János polgármester Úrnak is, aki a helyszint biztosította a verseny lebonyolításához. Külön köszönetet érdemel még Gödölleiné Kocsi Katalin és Mészáros Szilveszter, akik a verseny előtti két hónapos szervező munkában aktív,tevékeny részt vállaltak.
Több pozitív visszajelzést is kaptunk a versenyzőktől,szülőktől és edzőktől. Köszönték a szíves vendéglátást és ezt a felejthetetlen, színvonalas versenyt, ezzel jó alapot teremtve a jövő évi sikeres megrendezéshez.
Úgy gondoljuk, hogy ez a verseny a sakkjáték népszerűsítése mellett a városi sportélet fellendítésében is szerepet játszik, továbbá  Nagykáta jó hírét is vitte szerte az országban!
A verseny végeredményei:

7-8 éves korosztály:
Fiúk : 1. Németh Gábor   Jászberény             Lányok: 1.Horák Vanda  Galgavidék
           2. Gödöllei Zsombor  Nagykáta                           2.Marjanovic Annamária  Szeged
           3. Czina Péter   Nádudvar                                    3.Fábián Blanka  Szandaszölös

9-10 éves korosztály:
Fiúk : 1.Mikó Ákos  Nyíregyháza                   Lányok: 1.Kassay Lilla  Miskolc
           2.Komáromi Tibor  Nádudvar                            2.Mikulás Viktória  Vác
           3.Kassay Krisztián  Miskolc                                3.Szerényi Dóra  Bp.MTK

11-12 éves korosztály:
Fiúk : 1.Farkas Richárd  Bp.Sirály               Lányok: 1.Kiss Sydney Olimpia  Bp.Sirály
           2.Lovas Péter  Nádudvar                                    2.Sebők Anett  Szarvas
           3.Mikulás Róbert  Vác                                        3.Pintér Bianka  Galgavidék

13-14 éves korosztály:
Fiúk : 1.Pásztor Máté  Nagykáta                  Lányok: 1.Érsek Laura  Göd
           2.Csontos Dávid  Szandaszölös                         2.Kollár Zseraldina  Jászberény
           3.Üveges Viktor  Alag                                         3.Kunos Nóra  Szarvas    

A helyi tehetségeink közül Pásztor Máté két pont előnnyel nyerte meg csoportját, ami óriási fegyvertény, Gödöllei Zsombor 2.helyezést ért el, épphogy lemaradva az elsőtől. Fodor Balázs 4. , Szitár Lajos pedig  6. helyezett lett korcsoportjában ami, ebben a több megye bajnokkal teletűzdelt erős mezőnyben kiváló eredmény.
A Nagykáta SE különdíjasa kupát Gödöllei Zsombor nyerte!

 A rendezvény média támogatója a www.tapiokultura.hu , ahol a Sport rovatban a verseny fényképes beszámolója is megtekinthető.

Köszönetet szeretnénk mondani a Váci Mihály Közhasznú Alapítványnak, ami a nyár folyamán  50 000.ft-tal segítette a  sakkfelszerelés bővítésünket!

                                                                           Társi Miklós
                                                                           Nagykáta SE
                                                                           Sakkszakosztály vezetője                                     július 2018. augusztus szeptember
HKSZCSPSZoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kialakult az utánpótlás futsalbajnokságok menetrendje
2015. 01. 09. 11.05
A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette az U11, U13, valamint U15-ös futsal bajnokságok csoportbeosztását, menetrendjét.
Nagykáta SE az elődöntőban
2014. 05. 16. 16.47
PMK Elődöntő
Nagykátai Homokfoci Bajnokság
2013. 04. 29. 13.49
Ime a sorsolás!
[+] Az összes hír megtekintése >>
   
 
katacomp vonnaktrans IMG_3363 tapioregio
 
Bemutatkozás | Sportok | Terembeosztás | Csarnokfoglalás | Galéria | Áraink | Edzőtábor | |
© Copyright 2012 - Káta Sport Non Profit Kft. - Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio