Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30
Káta sport || Hírek, újdonságok - Programok, események - Sport
 
Sport

Sport

Futsal mérkőzés - Nagykáta SE.- Ferencváros TC

Április 15.

Igazi futball ünnep kerekedett ki a nagykátai városi sportcsarnokban 2009. április 15-én délután. A programok már 17 órakor elkezdődtek, melyre igen sokan kilátogattak. A Káta Sport NP kft reklámautója nem hiába járt kőrbe a városban a rendezvény rádiós reklám spotjával. Voltak gyermek- és gálamérkőzések, pom-pom lányok, díszvendégek, tombolahúzások, valamint a fő attrakció, a frissen megalakult Nagykáta SE futsal szakosztályának és a Ferencvárosi TC futsalosainak összecsapása.
Először a kilencévesek léptek pályára, a nagykátai és a sülysápi fiatalok mérték össze erejüket. Az apró csetlések, botlások mellett már-már igazi szép dolgokat is észre lehetett venni a játékukban. A mérkőzés 3-1-es sülyi sikert hozott. A legkisebbek után következett a gálamérkőzés, ahol is a Nagykátai Vállalkozók és a Sportszelet újság válogatottja küzdött egymással. Nagy öröm volt mind a játékosoknak, mind a szervezőknek, hogy erre a mérkőzésre már szinte teljesen megtelt a lelátó. Igazi csemege volt ez a meccs, hiszen több nagykátán megfordult egykori kiváló labdarúgó is pályára lépett mind a két csapatban. A kétszer tizenöt perc leteltével elkönyvelhettük a 2-1-es ’kátai sikert.
Egy kis szünet és tombolahúzás után újból a fiataloké volt a terep. Ezúttal a 11 évesek tartottak bemutatót, mit is tanultak ez idáig mestereiktől. Itt a Maglód volt a nagykátai gyerekek ellenfele. Ügyes játékkal, megfelelő taktikával 2-0-ra legyőztük a vendégeket.
És elérkezett a várva várt pillanat, a Fradi indulóra belépett a csarnokba a zöld-fehér alakulat. Vastaps és ováció köszöntötte a zöldeket. A műsorközlő megvárta még elhalkul a tömeg, majd bejelentette: „És most fogadják nagy szeretettel a Nagykáta SE Futsal csapatát”. A fiúk Bojtos Norbert csapatkapitány vezérletével kifutottak arany-fekete mezükben a játéktérre, ekkor szinte felrobbant a csarnok. Zúgtak a dudák, szólt a hajrá káta... Egy kicsit talán meg is illetődtek a srácok, hogy ekkora szeretetet kapnak a nézőktől. A játékosok bemutatása után egy megemlékezésre is sor került. Az igen fiatalon és tragikusan elhunyt Simon Imire emlékeztünk.
A kezdő sípszó után újra felcsendült a HAJRÁ KÁTA! A játékban, mint azt várni lehetett a profi ellenfél hamar a káta fölé kerekedett. Ennek ellenére, szép megoldásokat, remek passzokat, nagyszerű védéseket is megcsodálhattak a kilátogatók. Igaz még sokat kell tanulni ezt a gyönyörű játékot, de látszott, hogy jó úton jár a csapat.
A találkozó után Gallai Gergő szakosztályvezető és Marosi Gábor szakosztály igazgató adták át a csapatoknak és a játékvezetőknek az emléklapokat és kupákat.Az eredmény ellenére egy igazán remek hangulatú és sportszerű találkozót élhetett át minden játékos és néző egyaránt.

Országos sajtóvisszhang: http://www.futsal-hungary.hu

Nagykáta SE Futsal - Ferencvárosi TC Futsal 2-12 (0-8)

Nagykáta, 600 néző. Vezette: Laczkó Z., Kéri Z., Kozma Z.
Nagykáta SE: Garamvölgyi M. - Turóczi Gy., Tóth Á., Bojtos N., Kelemen I. Cserék: Varga Cs., Kiss A., Kozári E., Horváth D., Aszódi Cs., Garamvölgyi M., Sipos D., Reiner J.
Gól: Tóth Á. (2)

2009_m__rcius_790

július 2018. augusztus szeptember
HKSZCSPSZoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kialakult az utánpótlás futsalbajnokságok menetrendje
2015. 01. 09. 11.05
A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette az U11, U13, valamint U15-ös futsal bajnokságok csoportbeosztását, menetrendjét.
Nagykáta SE az elődöntőban
2014. 05. 16. 16.47
PMK Elődöntő
Nagykátai Homokfoci Bajnokság
2013. 04. 29. 13.49
Ime a sorsolás!
[+] Az összes hír megtekintése >>
   
 
katacomp vonnaktrans IMG_3363 tapioregio
 
Bemutatkozás | Sportok | Terembeosztás | Csarnokfoglalás | Galéria | Áraink | Edzőtábor | |
© Copyright 2012 - Káta Sport Non Profit Kft. - Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio