Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/hirek.php:1) in /var/www/katasport/data/www/katasport.hu/admin/includes/User.php on line 30
Káta sport || Hírek, újdonságok - Bemutatkozás - Bemutatkozás
 
Csarnokunkról | Nyitva tartás | Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége

Bemutatkozás

Csarnokunkról

A 2008. decemberében átadott Nagykáta városi sportcsarnok az Ipari Szakközépiskola és Szakiskola tornatermeként valósulhatott meg településünkön, melyet az úgynevezett PPP konstrukció keretében építettek fel. A csarnok „D2” típusú modell.

Néhány fontos tudnivaló sportcsarnokunkról


Az eredeti tervek túlnőtték a csarnokot. Mára már a hétköznap délelőttökön itt tartja testnevelési óráit a szakmunkásképző iskolán túl a Mátray Gábor Általános Iskola, a Váci Mihály Általános Iskola Kisegítő tagozata, valamint a városi óvoda is.

A délutáni időszakot szinte teljes egészében a városban megtalálható sportegyesületek szakosztályai hasznosítják. A csarnokban 10 sportág űzésére van lehetőség. (pl.: kézilabda, kosárlabda, futsal, torna, asztalitenisz, tenisz, tollaslabda, harcművészeti szakágak, röplapba…stb). Jelenleg aktívan a kézilabda, a kosárlabda, az asztalitenisz, a futsal, valamint a karate sportágak működnek.
 
Néhány adat a csarnokról


A játéktér a nemzetközi szabványoknak megfelelő 40 m x 20 m-es felfestett pályával rendelkezik, melynek burkolata az úgynevezett rugalmas padló. A több rétegű padlózatnak köszönhetően a sportolók ízületei nincsenek megterhelve.


A pálya tartozékai:
-          A pályára szerelhető 3 m x 2 m-es, valamint 5 m x 2 m-es kapu is.
-          Leengedhető kosárlabda palánkok: 2 db
-          Fix kosárlabda palánkok: 6db (keresztbe a pályán)
-          Teljesen felszerelt sportszertár (labdák, bólyák, ütők, asztalok…stb)
 
A játékteret egy 400 fő befogadására alkalmas mobil lelátó szegélyezi, melyet igény szerint össze is lehet csukni a nagyobb hasznos terület eléréséhez.
A küzdőtéren eredményjelző tábla és hangosítás is található, mely igény szerint igénybe vehető.


Kondicionáló terem
 
A sportcsarnokban található egy minden igényt kielégítő 40 m2-es kondicionáló terem is, melyet a sportolók a megfelelő felkészülésükhöz kitűnően hasznosíthatnak.
A különböző erősítő gépek mellett több fajta súlyzó is megtalálható a teremben.
 
 
Kiszolgáló egységek
 
A tornacsarnokhoz tartozik 6 sportolói öltöző, melyek zuhanyzókkal, WC-kel vannak felszerelve. Ezen öltözők 40 m2 alapterületűek, melyekben 15 fő kényelmesen elfér.
Külön öltözőt tudunk biztosítani a játékvezetőknek, az edzőknek, valamint a kondicionáló termet használóknak, melyekben szintén található zuhanyfülke és WC is. 
Ezekkel együtt 9 öltözőt tudunk biztosítani a hozzánk látogatóknak.

A legújabb szabályoknak megfelelően természetesen elsősegély szoba is kialakításra került, melyben megfelelő ellátásban részesülhetnek a sérültek a szakszemélyzet megérkezéséig.

A sportcsarnok főbejáratánál, az előcsarnokban, melynek területe 208 m2, található egy ruhatár (400 fő  részére), illetve egy büfé is, mely a kilátogató nézők megfelelő kiszolgálását hivatott megoldani.

július 2018. augusztus szeptember
HKSZCSPSZoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kialakult az utánpótlás futsalbajnokságok menetrendje
2015. 01. 09. 11.05
A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának Versenyirodája elkészítette az U11, U13, valamint U15-ös futsal bajnokságok csoportbeosztását, menetrendjét.
Nagykáta SE az elődöntőban
2014. 05. 16. 16.47
PMK Elődöntő
Nagykátai Homokfoci Bajnokság
2013. 04. 29. 13.49
Ime a sorsolás!
[+] Az összes hír megtekintése >>
   
 
katacomp vonnaktrans IMG_3363 tapioregio
 
Bemutatkozás | Sportok | Terembeosztás | Csarnokfoglalás | Galéria | Áraink | Edzőtábor | |
© Copyright 2012 - Káta Sport Non Profit Kft. - Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio